Celebrity Edge

Med mottoet “More Happens On The Edge” har Celebrity Cruises lanceret en ny, spændende skibsklasse med innovation og nytænkning på hvert dæk. Celebrity Edge var det første skib i klassen og repræsenterer en helt ny generation af krydstogtskibe fra det prisvindende Celebrity Cruises.

Revolutionerende design

Skibets revolutionerende design giver jer følelsen af at være endnu tættere på havet og de rejsemål, I besøger. Det udadvendte design kan opleves næsten uanset hvor på skibet I befinder jer, fra kahytter og suiter til restauranter og barer, og ikke mindst på det opsigtsvækkende Magic Carpet, en platform som bevæger sig på ydersiden af skibet og ændrer funktion, alt efter hvor den befinder sig.

På det øverste dæk forvandler Magic Carpet sig til en fantastisk bar og restaurant, hvor I kan nyde en cocktail eller et måltid med den smukkeste udsigt over havet. På dæk 14 udgør Magic Carpet en fantastisk forlængelse til poolområdet, mens det på dæk 5 bliver til en uforglemmelig open-air restaurant.  

Aktiviteter for alle

I midten af skibet finder I det majestætiske Grand Plaza, som er skibets naturlige samlingspunkt, hvor I kan mødes om en Martini i den populære Martini Bar eller et måltid i en af de omkringliggende specialrestauranter. Det åbne plaza er tre etager højt og tager inspiration fra de smukke ”piazzas” i Italien, hvor folk også samles om det gode liv på fortovscaféerne.

Det øverste dæk på Celebrity Edge er bygget med udendørsliv og -aktiviteter i fokus. Fra poolen har I uforstyrret udsigt over havet, og Rooftop Garden er det perfekte sted at slappe af i grønne omgivelser. På øverste dæk finder I også Solarium, et indbydende, eksklusivt område forbeholdt voksne.  

Camp at Sea tilbyder aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Der er over 500 aktiviteter at vælge imellem alle med fokus på leg og læring. Camp at Sea er samtidig et naturligt samlingspunkt for børn og unge, hvor de kan møde jævnaldrende.

Mad og drikke

Der er intet mindre end 29 forskellige barer og spisesteder ombord på Celebrity Edge, så I finder med garanti noget, som selv den mest kræsne i familien kan lide. De fire hovedrestauranter byder på mad fra hele verden, fra de kendte klassikere til mindre kendte, nye favoritter. Udover de fire hovedrestauranter finder I også en række afslappede spisesteder, som også er inkluderede i prisen. Det gælder bl.a. Eden Café, som er det perfekte spot til morgenmad eller den lette sult i løbet af dagen, og Mast Grill, som byder på lækre burgere, sandwiches og salater ved poolen.

I specialrestauranterne kan I se frem til kulinariske oplevelser fra hele verden. Fine Cut Steakhouse byder velkommen i raffinerede omgivelser med en menu, som spænder saftige bøffer og frisk fisk og skaldyr, mens Le Grand Bistro transporterer jer til de klassiske bistroer i Paris.

Stilfuld indkvartering for ethvert budget

I kan vælge mellem et bredt udvalg af kahytter og suiter på Celebrity Edge, fra singlekahytter til solo-rejsende til store suiter med plads til op til 10 personer. Som gæst i nogle af suite-kategorierne får I adgang til eksklusive områder af skibet eller ekstra services såsom privat concierge-service.

Sejl i hele verden

Sejl med Celebrity Edge til nogle af de skønneste rejsemål i Caribien, eller tag med når skibet besøger Europæiske storbyer i Middelhavsområdet. Se det fulde rejseprogram nedenfor.

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster2900
Besætning1320
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
306
m
Tonnage
129500
BT
Hastighed
22
knob

Celebrity Edge

Læn dig tilbage på "Magic Carpet" - glasverandaen der skifter etager, søg efter spiseoplevelser og nyd en atmosfære, der er skabt af verdens førende interiørdesignere. Celebrity Egde er et stilfuldt, moderne og afslappende flydende feriested, der bringer moderne luksus til et nyt niveau. Perfekt til par!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Om aftenen bliver nogle af dækkene til et underholdningssted, der tilbyder alt fra levende musik til udstillinger sammen med spisesteder. I det innovative teater er der Las Vegas-inspirerede shows og der bydes på underholdning hver aften ved hjælp af topmoderne teknologi

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe