Celebrity Silhouette

Med plads til godt 2.900 gæster tilhører Celebrity Silhouette Celebrity Cruises’s kategori af mellemstore skibe. Her finder I et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter, så I kan underholdes næsten alle tidspunkter af døgnet, samtidig med, at I ikke føler at skibet er overfyldt eller skal stå i kø ved buffeten.

Celebrity Silhouette gennemgik en totalrenovering i 2020 og fremstår i dag som et af Celebrity Cruises’s mest moderne og komfortable krydstogtskibe. Kahytter og suiter har fået en opgradering med lækre materialer og innovativt design, der er kommet flere restauranter og barer til, og spaen er udvidet med flere behandlingsrum og behagelige områder.

Altid noget at lave

Aktiviteterne og faciliteterne på Celebrity Silhouette er delt op i fire kategorier, som giver jer en god ide om, hvad I kan forvente jer. Play-kategorien er leg for alle aldre – dans til alle dine favoritsange til Silent Disco, udfordr familien til et spil pickleball, eller se om I kan ramme plet med bue og pil.

Savor-katogorien er for jer med interesse for mad og vin. Lær om fordelene ved forskellige vinglas, deltag i en vinsmagning, eller prøv at lave din egen vin med Blendtique Wine Experience.

Discover-kategorien handler om at udforske – og udfordre – sig selv med aktiviteter, som er designet til at stimulere nysgerrighed og opdagelse. Prøv kræfter med videnskabens verden i S.T.E.M. at Sea, eller lær om den komplekse logistik det kræver at drive et stort krydstogtskib med plads til knap 3.000 mennesker. Og sidst men ikke mindst, forkæl jer selv med aktiviteter i Renew-kategorien, hvor I kan få sved på panden til en fitnesstime og opdage muskler, I ikke vidste fandtes, til en time med barre-instruktøren.

Mad og drikke

Nogen vil mene, at maden på en ferie er næsten lige så vigtig som destinationen, og på Celebrity Silhouette forenes de to på bedste vis. I kan vælge fra et bredt udvalg af retter fra hele verden i hovedrestauranterne og dykke ned i et specifikt køkken i specialrestauranterne. Rederiets kulinariske ambassadør er ingen andre end stjernekokken Daniel Boulud, hvis raffinerede mad I kan prøve i specialrestauranten Luminae eller den populære Chef’s Table-oplevelse.

Her er mad til enhver lejlighed, både de festlige begivenheder som en fødsels- eller bryllupsdage eller den afslappede club sandwich ved poolen. I kan vælge at indtage jeres mad i hovedrestauranten eller specialrestauranterne, eller nyde den i rolige omgivelser i egen suite med roomservice.

Udover en række restauranter og spisesteder finder også flere forskellige barer, som egner sig til forskellige lejligheder. I Rendezvous Lounge kan I nyde en cocktail inden aftenens underholdning mens Martini Bar & Crush byder på martinis helt som I ønsker dem – stirred eller shaken.

Sejl i hele verden

Celebrity Silhouette sejler til nogle af de bedste destinationer i Caribien samt til de charmerende og historiske europæiske storbyer. Se hele rejseprogrammet nedenfor.

Skibsfakta

Jomfrurejse2011
Gæster2850
Besætning1500
Dæk15
Bredde
37
m
Længde
315
m
Tonnage
122000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Silhouette

Spis en picnic på verdens første græsplæne til havs, nyd de stilfulde designdetaljer og bliv omfavnet af moderne luksus. Celebrity Silhouette er et perfekt valg til par, der ønsker et elegant, moderne og afslappende flydende hotel med mange aktiviteter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Meget af underholdningen er samlet omkring området, der kaldes Entertainement. Se et Broadway-show i det tre dæk høje teater, mor dig i Stand-up i Comedy Central eller prøv dine dansekundskaber i natklubben Quasar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe