Familien Isaksens Royal Caribbean-eventyr

Familien Isaksen har været på et ægte familieeventyr med Royal Caribbean i Middelhavet, og det har været en fantastisk tur for hele familien.
Royal Caribbeans skib, Symphony of the Seas, er nemlig billetten til en storslået familieoplevelse, uanset om du er 2 eller 75 år.

Livet ombord på det storslåede skib giver sus i maven og store smil på læberne, har livretter på menuen og masser af enestående oplevelser – alt imens der skabes minder for livet på tværs af generationer.

Følg familien Isaksens eventyr på Let's do's Instagram - og find inspiration til jeres næste familietur. Et krydstogt med Royal Caribbean er nemlig en rejseform for alle. Også jer.

null

Jeres eventyr starter her - rejs med Symphony of the Seas

Gør familien Isaksen kunsten efter. Find alle rejser med Symphony of the Seas herunder.

På eventyr med Royal Caribbean

Et krydstogt er den ideelle rejseform for hele familien. Og Royal Caribbeans skibe er i særdeleshed kendte for deres unikke udvalg af sjove aktiviteter og familieunderholdning ombord. Var det noget med surf-simulator, svævebane, vandrutsjebaner og badeland? Eller er skøjtebaner og is-shows og livemusik mere jeres stil? Mulighederne er mange. Klik blot på et udvalg af Royal Caribbeans forskellige skibe herunder, og find jeres favorit.

Læg trygt dine krydstogtdrømme i vores hænder

Let’s do er et dansk onlineteam, ejet af rejsekoncernen Aller Leisure A/S, med en solid erfaring i fantastiske krydstogtsoplevelser for hele familien. Og den vil vi rigtig gerne dele ud af. Krydstogt er nemlig for alle - også dig!

Læs mere om os her.

Familien Isaksen i det Vestligt Middelhav

Oplev samme rejse som Familien Isaksen i det Vestligt Middelhav - ombord på Oasis of the Seas

Aldrig et kedeligt øjeblik ombord

Symphony of the Seas er fyldt med spændende aktiviteter og faciliteter til gæster i alle aldre. Skibet har et stort vandland, et teater med Broadway-shows, en skøjtebane, en minigolfbane, et kasino, en biograf og meget mere.

En af de mest populære features på skibet er Ultimate Abyss, en kæmperutsjebane, som strækker sig mere end 10 dæk - og et af de helt store samlingspunkter er AquaTheater, et stort udendørs teater midt på skibet, hvor dygtige artister viser spektakulære vandshows, akrobatik og dykkeropvisninger.

Med andre ord er der rigeligt med underholdning ombord for hele familien. For alle generationer.

Klik på videoen og se nogle af de fantastiske oplevelser, der venter jer ombord.

Andre spændende rejser med Royal Caribbean