Nordlys

Nordlys

Oplev Norges magiske nordlys

MS Nordlys sejler i de nordlige farvande og giver dig en unik mulighed for at opleve det spektakulære naturfænomen, nordlyset.

Nordlyset, naturens spektakulære Lysshow

En af hovedattraktionerne ved en rejse med MS Nordlys er at opleve nattenhimlen oplyst af farverige stråler og dansende mønstre. Ren magi og en af naturens mest betagende skabelser.

Norges DNA

Rejsen med MS Nordlys giver dig også mulighed for at udforske Norges imponerende kystlinje. Sejl gennem fjorde, forbi majestætiske bjerge og smukke kystbyer. Nyd den forfriskende luft, de storslåede landskaber og den rene skønhed, som er Norges DNA.

Oplevelser ombord

MS Nordlys tilbyder en behagelig og afslappende rejseoplevelse ombord på skibet. Nyd komforten i dine kahytter, udsigten fra dækket og deltag i foredrag om den nordiske kultur og historie. Du kan også smage på lækre retter baseret på lokale ingredienser, hvis det falder mere i din smag.

Unikke Kulturelle Oplevelser

Besøg små fiskerlandsbyer, lær om den samiske kultur og traditioner og prøv lokale specialiteter som tørret fisk og rensdyrkød. Du kan også udforske historiske steder og museer og dykke endne mere ned i vort broderlads rige historie og arv.

Uanset om du er fascineret af nordlyset, ønsker at udforske Norges imponerende kystlinje eller dykke ned i den unikke kultur, giver MS Nordlys dig en helt uforglemmelig rejseoplevelse.

Skibsfakta

Jomfrurejse1994
Gæster622
Besætning70
Dæk7
Bredde
19
m
Længde
121
m
Tonnage
11204
BT
Hastighed
15
knob

Nordlys

Oplev Norges spektakulære kystlandskab med skibet, der har fået sit navn efter nordlyset. MS Nordlys er et moderne ekspeditionsskib, hvor også indretningen er inspireret af dette storslåede naturfænomen.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

I det lyse og fine interiør har norske kunstnere skabt et unikt og udtryksfuldt miljø om bord.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe